JURA - www.edspresso.nl

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

JURA

KWALITEIT VOOR UW JURA
Het drainageventiel...
..is een belangrijk onderdeel welke vastzit aan de zetgroep van elke JURA. Als dit ventiel niet juist werkt, loopt de koffie direct in de afvalbak. De oorzaak is het kunststof kapje. Dit kapje raakt los van de stang waardoor het ventiel constant in de "open" stand blijft staan. "Soms wel koffie, soms niet!"

ED'SPRESSO vervangt dit kapje door een messing uitvoering! Geen ergenis meer. Dit zit standaard in de onderhoudsbeurt. 
Innovatief en vooruitstrevend, dat is ED'SPRESSO!

De terugslagklep (terugslagventiel)...
...voorkomt dat er water terugloopt, maar gaat open als er koffie getapt wordt. Het binnenwerk bestaat uit afdichtingen en een kunststof stang. Dit kunststof onderdeel breekt door verkalking. De terugslagklep blijft dan in "gesloten" stand staan en er komt geen koffie meer uit uw JURA!
ED'SPRESSO vervangt dit binnenwerk door een messing stang! Breekt niet door verkalking! Ook dit vervangt ED'PRESSO tijdens de onderhoudsbeurt.
De maalschijven...
worden niet altijd als belangrijk gezien. Toch zijn ze dit wel! Nieuwe maalschijven zorgen voor een intensere smaak. Het model maalschijven welke worden gemonteerd door ED'SPRESSO malen meer bonen in dezelfde tijd. En dat proeft u!
Als u kiest om de maalschijven te vervangen tijdens een onderhoudsbeurt, betaalt u slechts €30,- incl. montage en BTW. (anders €50,-)
Tevens vervangt ED'SPRESSO de viltring. Deze dient als stofafdichting om te voorkomen dat er fijngemalen koffie in de aandrijving komt.
Cappuccinatore...
het opschuimen van melk is een aparte techniek.
Beluchting is hierbij van groot belang. Het komt vaak voor dat er alleen maar stoom komt en geen opgeschuimde melk. Dit komt doordat de beluchtingsnippel verstopt zit.
Echter is dit zo'n klein gaatje en lastig schoon te maken.
ED'SPRESSO levert een nieuw model beluchtingsnippel welke fijner schuim produceert en u een smaakvollere cappuccino geeft!

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu